Ga naar de inhoud

Bouwman & Veldhuijzen gaat verder als Onesti

Nieuws

2022 is het jaar van de verandering voor Bouwman & Veldhuijzen, of beter gezegd: voor Onesti, de nieuwe naam van ons kantoor.

We veranderen onze naam, maar blijven gewoon onszelf. Sterker nog, deze naam staat precies voor wie wij zijn: een eerlijk kantoor met eerlijke tarieven, waar integriteit en menselijkheid voorop staan. Naast natuurlijk onze bak aan kennis op gebied van administratie en fiscaliteit, die we de afgelopen 35 jaar hebben opgebouwd.

Nieuwe rol voor Eloy
De nieuwe naam is voor ons de kers op de taart van een jaar waarin we hard aan ons bedrijf hebben gewerkt. Afgelopen januari deed Eloy Veldhuijzen een stapje terug als vennoot om zich volledig te focussen op het adviseren van onze klanten. Met zijn 63 jaar jong, kan hij wat ons betreft nog lange tijd mee! Gelukkig heeft hij ons beloofd de komende jaren nog bij ons te blijven om zijn kennis voor jou in te zetten.

Een blik op de toekomst
Met het vertrek van Eloy als aandeelhouder, stelden we onszelf de vraag: hoe ziet de toekomst van Bouwman & Veldhuijzen eruit? We doken diep in ons bedrijf en onderzochten met behulp van een merkenbureau waar onze krachten liggen. Deskundigheid en onze menselijke benadering van cijferwerk kwamen duidelijk naar voren uit de interviews met collega’s en relaties. Wie we zijn, willen we nu nóg beter uitdragen. Vandaar onze nieuwe naam: Onesti.

Terugblik op een bewogen jaar
De naamswijziging is de laatste grote verandering voor ons kantoor in 2022. Een jaar waarin we meerdere grote stappen maakten. Zo verhuisden we naar ons nieuwe kantoor, waar we gelijk onze nieuwe collega’s Anniek en Preston mochten verwelkomen. Hier hebben we de ruimte om samen verder te bouwen aan Onesti en jou te helpen bij alles rondom je administratie en fiscale zaken.

Vertrek van Raymond en Renate
Met het nieuwe jaar voor de deur, zullen Raymond en Renate hun taken volledig overdragen aan het team. In juni was de samenvoeging van Administratiekantoor Donker en Bouwman & Veldhuijzen al een feit. In de wetenschap dat iedereen bij de Onesti-collega’s in goede handen is, kiezen Raymond en Renate er het komende jaar voor om zich volledig op nieuwe projecten te storten. Donker-collega’s Anniek en Preston staan samen met de andere collega’s van Onesti in 2023 helemaal voor je klaar om jouw financiën goed te regelen.

Vol vertrouwen in de toekomst
Een nieuw kantoor, nieuwe collega’s en een nieuwe naam: na alle veranderingen van 2022, kijken we vol vertrouwen vooruit naar een mooi 2023. Een jaar waarin we vol enthousiasme verder zullen bouwen aan waar we dit jaar mee begonnen zijn: onszelf nóg beter laten zien aan de buitenwereld. Vol trots presenteren we jullie daarom onze nieuwe website, waar onze nieuwe naam en huisstijl prachtig naar voren komt.

Dank voor al het vertrouwen van de afgelopen jaren. Wij beloven dat we ook in de toekomst voor je klaar blijven staan. Met onze kennis, een goede kop koffie en een grote glimlach. Want hoewel er veel veranderd, blijft dat altijd hetzelfde.

Sylvain Bouwman

Fiscalist en directeur Onesti

Kennismaken met Onesti?

Ben je op zoek naar een partner die je helpt bij jouw financiële administratie of fiscaliteiten? We komen graag langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Of wees welkom bij ons in Amersfoort. Wij zorgen voor de koffie!