Ga naar de inhoud

Waarmee kunnen wij helpen?

Sinds 1987 helpen wij organisaties op fiscaal en financieel gebied. Door te adviseren, óf het werk compleet uit handen te nemen. Maak kennis met de dienstverlening van Onesti.

Financiële administratie

Wij nemen je financiële administratie uit handen, of helpen je met delen hiervan. Net wat jij fijn vindt. We werken daarbij met moderne software, die ons helpt om het werk overzichtelijk en efficiënt uit te voeren.

Fiscale diensten

Onze fiscalisten helpen je met alle mogelijke fiscale vraagstukken. We adviseren op gebied van rechtsvormen, verzorgen aangiftes, of denken mee wanneer je onderneming toe is aan opvolging.

Onze toegevoegde waarde

Veelgestelde vragen

De ene vraag is moeilijker dan de andere. Wij zien in elke vraag een uitdaging. Voor veelgestelde vragen hoef je ons niet eens te bellen. Die beantwoorden we direct hieronder. Kort en krachtig, zodat jij direct verder kan.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een BV?

Je bent als eigenaar minder snel aansprakelijk als er iets gebeurt met je bedrijf, zoals bij een faillissement. Daarnaast kan het fiscaal aantrekkelijk zijn. Zo kan je winst uitkeren wat in sommige gevallen gunstiger kan zijn qua belastingtarief. Wil je weten of het voor jou interessant is? Neem dan contact met ons op.

1987

Sinds 1987 adviseren wij op fiscaal en financieel gebied

1.250+

We adviseren meer dan 1.250 klanten op gebied van financiën en fiscaliteit

9

Bij Onesti werken 9 specialisten, met ieder een eigen expertise

Sylvain Bouwman

Fiscalist en directeur Onesti

Kennismaken met Onesti?

Ben je op zoek naar een partner die je helpt bij jouw financiële administratie of fiscaliteiten? We komen graag langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Of wees welkom bij ons in Amersfoort. Wij zorgen voor de koffie!